Skip to content

ágoston

Katica

kiscsoport

Ágoston Művészeti Óvoda - Katica kiscsoport

ÓvodapedagóguS

dajka

Csoportunk létszáma: 19 fő, ebből kislányok létszáma 10 fő, kisfiúk létszáma 9 fő.

Eleven, vidám, nyüzsgő, jó képességű, jó kedvű csoport. Sokat nőttek, okosodtak a nyáron, igazi középsős korcsoporttá váltak. A gyerekek szeretik egymást jellemző rájuk a mások elfogadása. Kedves baráti társaságok alakultak ki félév végére.

Célunk, hogy szeretettel, megértő odafigyeléssel foglalkozzunk velük, segítsük mindennapjaikat és megtanítsuk őket a világ érdeke dolgaira.

Sokat rajzolnak, gyurmáznak, gyöngyöznek, építetnek, társasjátékoznak, babaszobai játékokat játszanak. Hetirendünkben szerepel: az ének-zene, gyermek irodalom, vizuális tevékenység, torna, környezet-játékos matematika. Minden féle tevékenységre nyitott társaság. Sokat kirándulunk, megyünk játszótérre, bábszínházba. Ügyesen betartják a közlekedés szabályait.

A gyerekek szívesen tevékenykednek a csoportszobában és az udvaron is. Sokat motoroztak, futóbicikliztek, labdáztak, homokoztak, mászókáztak, trambulinoztak

Mi felnőttek mindent megteszünk, azért, hogy a gyermekeket az életkoruknak és egyénifejlettségüknek megfelelően, minél több inger érje és pozitív szemléletű, a világra nyitott emberekké váljanak. Sok játékos tevékenységgel, mozgással, zenével, dalos játékkal, verssel, mesével színesítjük az óvodai mindennapokat. 

Fenntartó

Ágoston Művészeti Óvoda

OM azonosító: 034263

Kastély Tagóvoda

Váradi telephely