Skip to content

ágoston

Maci csoport

Nagycsoport

Ágoston Művészeti Óvoda - Maci csoport

Óvodapedagógusok

Dajka

A maci lehet barna, lehet fehér kicsi medvebocs, vagy bölcs medve, bozontos és piszén-pisze, ilyen sokszínű a mi csoportunk is.

Az elmúlt tanév viszontagságai után ott folytattuk szeptemberben a közös életünket. Minden gyerek és felnőtt nagyon várta már, hogy együtt legyünk újra. A gyerekeket világos csoportszoba, családias légkör várta, ahol sok izgalmas új és régi játék közül válogathattak. A sok játék mellett az intim játékkuckók biztosították a macik számára az elmélyült, nyugodt játék feltételeit. Idén középső csoportosok lettünk, de az élet nálunk ugyanolyan mint volt. A maci csoportból mindig hangos gyerekzsivaj hallatszik, nálunk mindig történik valami érdekes.

A hozzánk járó gyerekek nagyon szeretik, elfogadják egymást, a csoportunk igazi közösségé formálódott, ami fél év után sem változott.
Vannak nálunk kölcsönös barátságok, „házasságok” és vannak olyan gyerekek is akik mindenkivel megtalálják a közös hangot.

Mi felnőttek mindent elkövetünk azért, hogy az ide járó gyerekek otthonosan érezzék magukat, szeressenek hozzánk járni. Sok játékos tevékenységgel, játékkal, mozgással, dallal, verssel, mesével színesítjük az óvodai mindennapokat. A gyerekeknek komplex lehetőséget biztosítunk, hogy a meglévő ismereteiket bővítsék, új ismereteket szerezzenek. A legfontosabb törekvésünk, hogy vidám hangulatban minden gyermeknek megadjuk, amire szüksége van az optimális fejlődéshez. Mindezt a hozzánk járó gyermekek szüleivel együttműködve valósítjuk meg.

Fenntartó

Ágoston Művészeti Óvoda

OM azonosító: 034263

Kastély Tagóvoda

Váradi telephely